Voordelen nageldroger

Voordelen nageldroger. Misschien twijfel je nog wel of je een nageldroger wilt kopen. Ga je zo’n apparaatje eigenlijk wel gebruiken? Wij hebben de voor en nadelen van de droger op een rijtje gezet. Hierbij hebben we wel rekening gehouden met het apparaatje dat via onze website te bestellen is. Je kunt zo helemaal zelf bepalen wat je zelf handig vindt. Misschien besluit je na het lezen van de voor of nadelen dat de nageldroger helemaal niet zo handig is. De keuze hiervoor ligt helemaal bij jou.

Snel nagels drogen binnen enkele minuten
Met de nageldroger kan je zeer snel je nagels drogen. Je moet hiermee wel rekening houden dat je twee soorten van droog hebt. Het kan zijn dat je nagels net droog zijn en ermee doorkunnen. Maar als je vervolgens ietsje stoot dan ligt je nagellak er al af. Als je nagels goed droog zijn dan zijn ze stootdroog. Dit duurt zelfs met de zogenaamde 60 seconden nagellak al snel 10 tot 15 minuten. Wil je niet zo lang wachten om stootdroog te zijn? Een nageldroger heeft een paar minuten nodig voor nagels die stootdroog zijn.

Binnen een kort tijdsbestek nailart aanbrengen
Nailart ziet er prachtig uit, maar kost heel veel tijd. Je onderlaag moet eerst goed droog zijn voordat je de nagellak met nailart kan aanbrengen. Met de nageldroger is dat allemaal geen probleem meer. Binnen een paar minuten zijn je nagels hard en is je nailart alweer aan het uitharden.

Klein apparaatje dat overal mee kan
De nageldroger kan zelfs mee op vakantie en heeft geen stroom nodig. Het apparaatje werkt op batterijen en is eenvoudig overal mee naartoe te nemen. Het past zelfs in je handtas voor als je nagels gaat lakken bij vriendinnen. Op vakantie is het ook ideaal om het apparaatje te gebruiken. Door het zwembad of de zee beschadigen je nagels snel. Veel tijd om je nagels bij te werken is er vaak niet. Met het apparaatje zijn ze snel en eenvoudig bijgewerkt.

Nadeel is dat het apparaatje op batterijen werkt
Als je heel veel gebruik maakt van de nageldroger dan raken de batterijen nog wel eens leeg. Als je niet standaard batterijen in huis hebt dan kan dit een probleem vormen. Je kunt niet midden in het droogproces even de batterijen verwisselen. Mocht je het apparaatje in huis halen dan kan het handig zijn om altijd wat reserve batterijen in huis te hebben.

Grote handen passen niet er helemaal in
Als je een grote hand hebt dan past je hele hand niet helemaal in het apparaatje. Je moet dus per drie nagels je nagels gaan drogen onder het apparaatje. Een kleine nageldroger heeft zijn voordelen, maar dus ook zijn nadelen qua formaat. Mocht je kleine handen hebben dan passen de nagels er misschien wel helemaal in. De conclusie is wel dat er meer voordelen dan nadelen zijn aan een nageldroger. De keuze ligt aan jou of het voor jou de perfecte oplossing is.