Nailart

Nailart. Misschien vraag je jezelf wel eens af wat je met een nageldroger moet. Je kunt toch ook gewoon even wachten? Maar er is één ding dat je bijna niet voor elkaar krijgt zonder nageldroger en dat is Nailart. Nailart is helemaal hip en ieder meisje wil graag nailart hebben. Het maakt je standaard nagels net weer even iets leuker. Maar het uitvoeren van nailart kost veel tijd en geduld. Je kunt namelijk niet direct op je nieuwe nagellak de mooiste versieringen aanbrengen. Het is belangrijk dat je nagels goed hard worden. Bij de meeste vrouwen worden de nagels niet hard genoeg met het standaard drogen. We zijn vaak ongeduldig en denken het kan zo wel. Terwijl voor het echt drogen van nagel veel tijd nodig is. Met een nageldroger is dat een ander verhaal. Binnen een paar minuten zijn je nagels harder dan ooit en kan je de mooiste versieringen aanbrengen.

Sjablonen voor nailart
Als je zelf niet heel handig bent in het aanbrengen van versieringen dan kan je werken met sjablonen. De sjablonen leg je bovenop de nagels die klaar zijn. Het is hierbij belangrijk dat de ondergrond goed droog en hard is. De sjablonen kleur je in met een nagellak naar keuze. Dit kan een bijpassend kleurtje of misschien glitters zijn. Als je de sjabloon hebt ingekleurd dan hou je de nagels weer onder de nageldroger en klaar zijn je nagels met nailart. Voor je het weet zien je nagels er weer schitterend uit en kan je er weer mooi bijlopen naar een feestje.

Eén nagel per hand
Je ziet veel vrouwen met nailart op iedere nagel. Dit kan heel druk overkomen als het op al je nagels wordt aangebracht. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan wat je zelf mooi vindt. De meeste vrouwen kiezen ervoor om op één nagel de nailart aan te brengen. Meestal kiezen ze de wijsvinger of de duim. Door het op één nagel te houden blijft de nagellak rustig en ziet het eindresultaat er prachtig chique uit. Het wordt zo geen drukke bedoening en je kunt de één nagel eenvoudig en snel drogen met een nageldroger. Eventueel kan je over de nailart nog een extra sterke topping aanbrengen. Doe dit wel zodra de nagel echt goed hard is. Dit gaat natuurlijk een stuk sneller met een nageldroger dan met drogen aan de lucht. Kies dus niet direct voor drukte en breng beheerst nagellak aan per hand.

Eindresultaat zoals in een nagelsalon
Als je nagels goed laat uitharden en je ervoor zorgt dat de nagellak met de juiste sjablonen wordt aangebracht dan heb je een uitstekend eindresultaat. Het eindresultaat is een harde en sterke nagel die niet snel beschadigd raakt. Het eindresultaat zou net zo goed uit een nagelsalon kunnen komen. Je kunt de nailart ook aanbrengen op je tenen. Deze kunnen net als je vingernagels drogen onder een nageldroger. Het is erg leuk om hiermee te werken en het leukste eindresultaat neer te zetten. Maak op jouw nagels de mooiste ontwerpen voor de zomer of tijdens de feestdagen.